Sista dagen på helgen

Märks att det håller på att bli sommar! Förutom alla kraftiga regnskurar under dagen har jag stött på en enorm geting i mitt rum. Den försökte ta sig ut och lät väldigt mycket (jag är väldigt rädd för getingar), så jag drog upp rullgardinen till mitt stora fönster, och precis när jag hade rullat upp hela kom den flygande emot mig och fönstret! I panik fick jag upp fönstret kastade mig ner på golvet och getingen flög nöjt ut. Lycko den, som kom ut ur mitt hus levande, mohahah! 

Idag har jag varit och köpt en ny dator, då Sanny (min systers katt) hade lagt sig på den när jag lite slarvigt inte hade ställt hela på skrivbordet. Liksom många andra katter gillar hon att ligga på saker som är för litet för henne själv. Självklart ramlade datorn i golvet och mina bilder lever vidare i den.. utan mig. Haha, men iaf så fick jag mig en ljusblå silvrig Dell dator, som funkar väldigt bra :') Har bara bilderna från tävlingen och massa bilder på Thea som jag ska lägga upp. Jag lämnade dom på kameran när jag förde över bilderna igår.

Mitt nya favorit tillskott! ;)

Här kommer lite bilder på Athena, en d-ponny i stallet där jag och melina står : Hon är tillsalu!:)





här är hennes annons, för er som är intresserade! :) - http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=485656&inriktning=&typ=

/tova

Kommentarer
Postat av: Matilda

Underbara bilder!!

2011-05-29 @ 22:16:22
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Tova

Sjukt snygg ponny! ^w^

2011-05-30 @ 08:29:49
URL: http://kazince.blogg.se/
Postat av: Anonym

Älskar verkligen den där färgen på hästar! (:

2011-05-31 @ 12:00:30
URL: http://beeatrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback