HEJ!

Idag red jag med Tova hon var jätte snel Tova lilla! Hon heter Tova och är av rasen hollänsk rid korv! HEHE

Bild 700


Bild 600


Färg på länk

tex klicka här eller http://humlidumli.blogg.se/

Dagens outfit

Nu ska jag äta min frukost (jag måste alltid vänta tills klockan blir typ 2 annars kan jag inte äta) sedan ska jag, Tova och Irma rida ut en sväng. Vi vet dock inte vart, jag tycker det är väldigt obehagligt att rida på ängar när det har regnat, hehe är så rädd att hästarna ska ramla (a) Aja, nått kul hittar vi iallfall på! :)

Hejhejhej!

Hejsåsåsåss bea sååsåååsssNu ska jag äta min frukost (jag måste alltid vänta tills klockan blir typ 2 annars kan jag inte äta) sedan ska jag, Tova och Irma rida ut en sväng. Vi vet dock inte vart, jag tycker det är väldigt obehagligt att rida på ängar när det har regnat, hehe är så rädd att hästarna ska ramla (a) Aja, nått kul hittar vi iallfall på! :) Nu ska jag äta min frukost (jag måste alltid vänta tills klockan blir typ 2 annars kan jag inte äta) sedan ska jag, Tova och Irma rida ut en sväng. Vi vet dock inte vart, jag tycker det är väldigt obehagligt att rida på ängar när det har regnat, hehe är så rädd att hästarna ska ramla (a) Aja, nått kul hittar vi iallfall på! :) Nu ska jag äta min frukost (jag måste alltid vänta tills klockan blir typ 2 annars kan jag inte äta) sedan ska jag, Tova och Irma rida ut en sväng. Vi vet dock inte vart, jag tycker det är väldigt obehagligt att rida på ängar när det har regnat, hehe är så rädd att hästarna ska ramla (a) Aja, nått kul hittar vi iallfall på! :)

Schni schna schnappi

Testar att skriva en lång text jag! Ja det gör jag :''''3 btw, äälskar jag den här lila färgen, sååå söt! hihi eller hur? nu såg jag att jag måste bredda bloggen ännu mer! cya

Test inlägg! :))

Med bild moefw oegjo weguwoegu weoguwe gowe ug ow eg u e jfo whjwo egjue woguwe owjg oweg juwo eguweo 600

Välkommen till min nya blogg!