Trötttt!

Klev upp klockan 5 imorse, kan ju säga att jag är lagomt trött! Igår red jag galoppintervaller, Sopot var jätte seg! Han ska jämt titta på allt annat runt omkting och blir jätte tittig/spänd på den vägen ^^ Tror han behövde springa lite, han måste verkligen få upp sin kondition. Han vart helt svettig efter bara3 vändor och då hade jag endå travat lite då och då x) Idag får han iallafall vila, kanske tar in honom och masserar/stretchar lite bara :)

Kommentarer
Postat av: Ally

Fin blogg! :DD

2011-10-12 @ 07:06:49
Postat av: Ally

Fin blogg! :DDhu

2011-10-12 @ 07:07:55
Postat av: Sofie på Blogvertiser

Hej!



Vi på Blogvertiser vill inbjuda dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.



Efter att ha besökt din blogg tycker vi att den har ett bra upplägg och innehåll som våra annonsörer troligtvis skulle uppskatta.



Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer men vi är alltid i jakt på nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk.



Vanligtvis så betalar en blogg post allt mellan 50-1000 kr beroende på bloggens trafik och kvalité. Annonsören bestämmer om ett ämne som du ska skriva om men det är helt upp till dig och bestämma vad du skriver och känner du att informationen inte är intressant för din blogg så kan du neka uppdraget utan några som helst problem.



Om detta låter intressant så får du gärna gå in på vår hemsida (http://www.blogvertiser.se/faq.php) och läsa lite mer om oss.



Fakta:



Du kan tjäna pengar!

Du bestämmer om du vill blogga om uppdraget.

Uppdragen kan ta allt mellan 5-30 minuter och skriva



Med vänlig hälsning

Sofie Hansson

www.blogvertiser.se

2011-10-12 @ 15:05:37
URL: http://www.blogvertiser.se
Postat av: Hanna

Jättebra blogg :D Och jättefin bild btw.

2011-10-15 @ 13:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback