Vad som hände med Siri

Idag skulle jag och jonna följa med min syster Siri till ungdomsmottagningen

Hon skulle sätta in en p-stav. Ett preventiv medel. En grov nål sattes in i armen på henne, och det var meningen att den skulle skicka ut en mjuk plast bit ihennes arm, vilken innehöll gulkroppshormon. P-stavarna gör att slemmet i livmoder-halsen blir tjockt och segt så att spermierna får svårt att komma in i livmodern, den förhindrar också mensen.
Men det blev något fel, och barnmorskan var osäker på om staven verkligen hamnat rätt. Chefen fick komma dit men hon trodde att den satt i. Efter ett tag gick dom därifrån och vi fick sitta där inne i rummet ett bra tag. När dom kom tillbaka så sa dom att dom hade skickat en remiss till akuten och vi fick åka dit.
Väl där skulle Siri röntgas, och vi fick gå direkt till röntgen och klicka på en knapp det stog jourfall på. Det kom genast en som hjälpte siri att röntga. Efter att röntgen var klar fick vi sitta i väntrummet och  vänta läääänge.
Siri hade väldigt ont i armen efter att en stor nål blivit inkörd mer än 5 centimeter, och mamma hade migrän ;)
Tilllslut kom doktorn och det visade sig att siri fått all smärta i onödan. Det fanns ingen p-stav i hennes arm, och hon har alltså inget säkert graviditets skydd..
Nu har siri väldigt ont i armen, men hon har förband på!
/Tova

Kommentarer
Postat av: sophie

stackars henne!

men varför stoppar man in en p-stav i armen om den ska stoppa mensen ? :/ ..

undrar bara, men tycker verkligen synd om henne!

2011-06-14 @ 23:39:27
Postat av: anonym

hur gammal är Siri? :)

2011-06-15 @ 21:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback